//
Uncategorized

L’ona anòmala enfila Sant Jaume

Les ocupacions a la UAB, així com les de la UB i les que s’estàn extenent pel territori dels Països Catalans han fet que les negociacions avancin i les autoritats acadèmiques i polítiques posin la carn a la graella. Per començar, el CIC ha tret un comunicat on s’aprova la possibilitat per part de les universitats de realitzar consultes vinculants dins el marc legal vigent. Aquest acord, promogut per la Comissionada per Universitats i Recerca Blanca Palmada, obre la porta a desencallar el conflicte que les ocupacions estan creant als òrgans de govern de les universitats. El 3/24 se’n fa ressó. Ara la paraula és dels i les estudiants per si accepten el tracte a l’espera de la decisió final sobre la resolució dels expedients, l’altra pota de les negociacions.

Un d’aquests conflictes és, ara també, amb una part del professorat i PAS, que demà a les 12’30h al rectorat de la UAB realitzarà una roda de premsa per a manifestar el seu suport a les mobilitzacions estudiantils que s’estan duent a terme i presentar el manifest i les adhesions que han tingut fins al moment.

Pel que fa a l’activitat estudiantil, les ocupacions es succeeixen i les tancades s’han extés avui cap a la Universitat de Girona i la Universitat d’Alacant. Per la seva banda, la facultat d’Educació publica un comunicat sobre la seva ocupació.

La graella d’activitats clau per el dia 4 a la UAB és la següent:


12’30h.  Roda de premsa professors per donar suport a les mobilitzacions. Es realitzarà al Rectorat.

13h.  Reunió del professorat a favor de les mobilitzacions amb representants de les assemblees. Per tenir un contacte i persona visible a l’hora de comunicar-se, a cada facultat, amb les assemblees.  Imprescindible enviar representants de cada assemblea. La reunió es realitzarà a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Polítiques.

14h.  Reunió informativa oberta a tothom sobre l’estat de les negociacions de les ocupacions. Es realitzarà a l’Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres.

18h. Reunió de Negociació amb la Comissionada. A la negociació hi participaran membres del Comitè Contra Bolonya de la UAB, President de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), Comissionada d’Universitats de la Generalitat (Blanca Palmada), Rector de la UAB i Rector de la UB.  Serà a  Ciències de la Comunicació.

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

RSS Uni Riot (Itàlia)

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.

RSS Frente Estudiantil Revolucionario (Argentina)

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.

BOLONYA PER A BATXILLERS

  • 157.123 visites
Desembre 2008
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Introdueix la teva adreça per rebre els nous posts per mail.

Uneix altres 12 subscriptors